Görgői vadulós MTB XC

HU
Idő a VR végéig!
Nap
0
-21
-4
óra
-1
-2
perc
-2
-3
m-perc
0
-8
SVK

VR 2021

VR Görgői vadulós

Időpont1.6.2021 až 27.6.2021

Helyszín: Tornagörgő – focipálya

Szervezők:

Eleventum o.z. Time4Fun o.z.
 
 

Kapcsolattartó személy:

Loránt Tóth      
Tel.: +421 908 919 478
E-mail: info@hrhovsky-divocak.sk
Web: www.hrhovsky-divocak.sk
Facebook: www.facebook.com/Hrhovsky.divocak

Online jelentkezés:

Pálya: Loránt Tóth, Tamás Tegdes

Szeretettel meghívunk minden kerékpár rajongót, egy sportorientált szegmens kihívásra a VR Görgői vadulós 2020 a STRAVATM app segítségével.

A kihívás június 1. 2021 00:00 egészen június 27.-ig 2021 18:00 tart. Ezen az időszakon belül, számtalanszor lehet végig tekerni a pályán. Az eredmény listára, csak a legjobb idő, fog felkerülni. Az eredmények napi szinten lesznek frissítve a honlapunkon www.hrhovsky-divocak.sk. Az verseny időket a STRAVATM feltöltöt bejegyzésegből olvassuk majd ki. Csak azokat a bejegyzéseket fogjuk figyelembe venni, amelyek a verseny időpontján belől lesznek.

A VR GÖRGŐI VADULÓS 2020 KIHÍVÁS FELTÉTELEI

1. Egy saját fijók regisztrálása a  www.strava.com 

2. A STRAVATM honlapon, csatlakoyni a  Time4Fun klubhoz.

3. BENEVEZNI, és befizetni a nevezési díjat 3€.

4. A STRAVATM app segítségével, vagy más sport mérő kütyüvel (ami párosítva van a STRAVA-val) rögzzteni a letekert pályát, és elmenteni a STRAVATM  appban, vagy honlapon.

A hibás bejegyzés esetén (például, ha nem a kijelölt szegmensen hadsz végig, vagy ha kiesik a GPS jel), sajnos nem lehetlesz elfogadni a futamodat. A szervező fen tartja a GPX file lekérésének lehetősegét, további vizsgálatra. Mive az idők a  STRAVATM appal, esetleg más sport mérő kütyüvel lesznek rögzítve a reklamáció lehetősége nem ál fen.

PÁLYA

Pálya táv cca: 20 km  

Szint külömbség cca: 600 méter

A GPX file letöltése

Videó a pályáról  

A pálya nem lesz jelölve. Ha nem ismered a pályát, használd a GPX filet segítségként, esetleg nyomtasd ki magadnak a térképet. Lehet az első kiruccanásod, egy ismerkedő tekerés lesz, de az összes többit már időre nyomjad. Segítségedre lehet a pályáról készült videó is. Gondolkodunk a közös kiruccanásokon is. Ha aktuális lesz a dolog, informálni fogunk.

A SEGMENS link

Az esemény honlapja: www.hrhovsky-divocak.sk

Az esemény Facebook oldala: Hrhovský divočák

A rajt a Görgői foci plályánál lesz. Ot nyugottan parkolhatsz is. A rajt, és a cél az aszfaltos úton lesz kijelölve. Maga a pálya olyan helyeken kalauzol majd téged, ami főleg az álatok otthona. Tehát nefeled, mi csak vendégek vagyunk ott. Ezért kérlek ne szemetelj. Egészen nyugodtan élvezd ki a természetet, esetleg készíts egy pár fotót, és ha kedved tartja, oszd meg őket velünk a STRAVATM appon, vagy küld ell e-mailben.

EREDMÉNYEK

Az első 7 leggyorsabb versenyző lesz díjazva, akik telyesítik a kiírás összes feltételeit.

Egy különleges díjjal készülünk a leggyorsabb csajnak, leggyrsabb srácnak, legfiatalabb és a legidőseb versenyzőnek.

Úgy döntöttünk létrehozunk egy e-bike kategóriát is, ahol az első három leggyorsabb lesz díjazva.

A szervező fentartsa azon jogát, hogy megváltoztassa az eredményezést a 7 leggyorsabb rul, kategóriákon alapuló eredményezésre. Ez majd attól függ, menyi versenyző nevez be a kihívásra. Erről legkésőbb június 24.-ig hoz döntést.

Minden résztvevő a saját felelőségére indul a pályán, és a szervező nem felel a versenyző káráért, vagy a versenyzővel okozott károkért.

Szeretnénk mindekit felszólítani egy fair play versenyre.

Az eredmény hirdetés szombaton július 3. lesz a Tornagörgői forrásnál.

 

A szervező fentartsa a kiírás szabályainak megváltoztatási jogát, ha a szükség úgy hozza.